פיצה ממולאת ברוקולי-גבינה
המתכון לפיצה ממולאת ברוקולי-גבינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך כ -50 דקות . המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 16 ומחירו 47 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 262 קלוריות . אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם פטריות, פרחי ברוקולי, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב בתור מזנון. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 44% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי פיצה ממולא ריקוטה תרד וברוקולי , פיצה ברוקולי וגבינה , ופיצה ברוקולי וגבינה .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים 4 כפות שמן, מלח ומספיק קמח ליצירת בצק רך. הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כשעה.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 10 דקות. מחלקים לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-15 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן; להעביר כל אחד ל-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
מברישים מלבן אחד בשמן הנותר.
שכבה עם גבינת מוצרלה, ברוקולי ופטריות. הפוך את המלבן הנותר על המילוי; לצבוט קצוות כדי לאטום.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-30 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![טייטינגר ברוט לה פרנסז]()
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.