קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

פיצה ממולאת עם אסקרול

פיצה ממולאת עם אסקרול
המתכון ממולאת פיצה פאי עם אסקרול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אסקרול-פיצה ממולאת, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו פיצה אסקרול.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המים עם השמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם המלח. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים בעדינות עד הבצק מחוספס יוצר. הפוך על משטח עבודה משוריין קלות ללוש בעדינות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בואו לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
5
מבשלים את escarole בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. לסחוט יבש escarole, ואז לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
טוסט צנוברים במחבת עוגה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
במחבת גדולה מחממים שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
10
מוסיפים את האסקרול, צנוברים קלויים, זיתים ואנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את המילוי על צלחת גדולה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אסקרולאסקרול
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
שמן קל פיצה עגולה 12 אינץ ' או מחבת טארט. אגרוף למטה הבצק ולחתוך אותו לשניים. על משטח מקומח קל, לרדד 1 חתיכת הבצק 1/4 אינץ ' עבה. חתוך אותו לסיבוב 12 אינץ'; תן לעלות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
12
מגלגלים את הבצק השני חצי לעובי 13 אינץ '1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מעבירים את הסיבוב הגדול למחבת הפיצה, עוטפים אותו באופן שווה על הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
14
מורחים את המלתחה באופן שווה על הבצק במחבת. מקפלים את הסיבוב שנותר לשניים ומניחים אותו על מילוי escarole, פותחים אותו כדי לכסות את החלק העליון. Crimp הקצוות של העוגה לאטום. בעזרת מזלג, תדקור את החלק העליון של הפיצה בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מברשת עם שמן זית טהור ואופים במרכז התנור במשך כ 45 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מעבירים את הפיצה למתלה כדי להתקרר במשך 10 דקות.
17
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.