פיצה ממולאת עם אסקרול
המתכון ממולאת פיצה פאי עם אסקרול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אסקרול-פיצה ממולאת, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו פיצה אסקרול.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את המים עם השמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם המלח. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים בעדינות עד הבצק מחוספס יוצר. הפוך על משטח עבודה משוריין קלות ללוש בעדינות עד חלקה.
מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
בואו לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מבשלים את escarole בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. לסחוט יבש escarole, ואז לקצוץ גס.
טוסט צנוברים במחבת עוגה במשך 4 דקות.
במחבת גדולה מחממים שמן זית כתית מעולה.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מוסיפים את האסקרול, צנוברים קלויים, זיתים ואנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את המילוי על צלחת גדולה כדי להתקרר.
שמן קל פיצה עגולה 12 אינץ ' או מחבת טארט. אגרוף למטה הבצק ולחתוך אותו לשניים. על משטח מקומח קל, לרדד 1 חתיכת הבצק 1/4 אינץ ' עבה. חתוך אותו לסיבוב 12 אינץ'; תן לעלות במשך 10 דקות.
מגלגלים את הבצק השני חצי לעובי 13 אינץ '1/4 אינץ'.
מעבירים את הסיבוב הגדול למחבת הפיצה, עוטפים אותו באופן שווה על הצדדים.
מורחים את המלתחה באופן שווה על הבצק במחבת. מקפלים את הסיבוב שנותר לשניים ומניחים אותו על מילוי escarole, פותחים אותו כדי לכסות את החלק העליון. Crimp הקצוות של העוגה לאטום. בעזרת מזלג, תדקור את החלק העליון של הפיצה בכל מקום.
מברשת עם שמן זית טהור ואופים במרכז התנור במשך כ 45 דקות, או עד חום זהוב.
מעבירים את הפיצה למתלה כדי להתקרר במשך 10 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.