המתכון ממולאת פיצה פאי עם אסקרול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אסקרול-פיצה ממולאת, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו פיצה אסקרול.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את המים עם השמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם המלח. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים בעדינות עד הבצק מחוספס יוצר. הפוך על משטח עבודה משוריין קלות ללוש בעדינות עד חלקה.
מבשלים את escarole בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. לסחוט יבש escarole, ואז לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
טוסט צנוברים במחבת עוגה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
במחבת גדולה מחממים שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את האסקרול, צנוברים קלויים, זיתים ואנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את המילוי על צלחת גדולה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אסקרול
בלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
שמן קל פיצה עגולה 12 אינץ ' או מחבת טארט. אגרוף למטה הבצק ולחתוך אותו לשניים. על משטח מקומח קל, לרדד 1 חתיכת הבצק 1/4 אינץ ' עבה. חתוך אותו לסיבוב 12 אינץ'; תן לעלות במשך 10 דקות.
מעבירים את הסיבוב הגדול למחבת הפיצה, עוטפים אותו באופן שווה על הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
14
מורחים את המלתחה באופן שווה על הבצק במחבת. מקפלים את הסיבוב שנותר לשניים ומניחים אותו על מילוי escarole, פותחים אותו כדי לכסות את החלק העליון. Crimp הקצוות של העוגה לאטום. בעזרת מזלג, תדקור את החלק העליון של הפיצה בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מברשת עם שמן זית טהור ואופים במרכז התנור במשך כ 45 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר