קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

פיצה ממולאת עם אסקרול

פיצה ממולאת עם אסקרול
המתכון ממולאת פיצה פאי עם אסקרול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 454 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שיני שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אסקרול-פיצה ממולאת, Escarole Pizzan (פאי Escarole-איטלקי), ו פיצה אסקרול.

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את המים עם השמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם המלח. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים בעדינות עד הבצק מחוספס יוצר. הפוך על משטח עבודה משוריין קלות ללוש בעדינות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בואו לעלות עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
5
מבשלים את escarole בסיר גדול של מים מלוחים רותחים במשך 4 דקות; לנקז ולשטוף מתחת למים קרים. לסחוט יבש escarole, ואז לקצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
טוסט צנוברים במחבת עוגה במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
במחבת גדולה מחממים שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את האסקרול, צנוברים קלויים, זיתים ואנשובי ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ואז מורחים את המילוי על צלחת גדולה כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
אסקרולאסקרול
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
שמן קל פיצה עגולה 12 אינץ ' או מחבת טארט. אגרוף למטה הבצק ולחתוך אותו לשניים. על משטח מקומח קל, לרדד 1 חתיכת הבצק 1/4 אינץ ' עבה. חתוך אותו לסיבוב 12 אינץ'; תן לעלות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
12
מגלגלים את הבצק השני חצי לעובי 13 אינץ '1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מעבירים את הסיבוב הגדול למחבת הפיצה, עוטפים אותו באופן שווה על הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
14
מורחים את המלתחה באופן שווה על הבצק במחבת. מקפלים את הסיבוב שנותר לשניים ומניחים אותו על מילוי escarole, פותחים אותו כדי לכסות את החלק העליון. Crimp הקצוות של העוגה לאטום. בעזרת מזלג, תדקור את החלק העליון של הפיצה בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מברשת עם שמן זית טהור ואופים במרכז התנור במשך כ 45 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מעבירים את הפיצה למתלה כדי להתקרר במשך 10 דקות.
17
חותכים לפרוסות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.