קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

פיצה מקסיקנית

פיצה מקסיקנית
המתכון מקסיקני פיצה מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 60 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות ואספו זיתים, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. נסו פיצה מקסיקנית, פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
להפשיר את דף המאפה בטמפרטורת החדר למשך 40 דקות או עד שקל לטפל בו.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
קפלו את דף המאפה על משטח מקומח קלות.
4
מגלגלים את דף המאפה למלבן בגודל 15 על 10 אינץ ' ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. דוקרים את המאפה במזלג.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים 10 דקות או עד שהמאפה מזהיב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים את הרוטב האיטלקי ורוטב הפיקנטה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
3/4 עד 1 כוס חלב 2%.3/4 עד 1 כוס חלב 2%.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מורחים את תערובת הרוטב על המאפה עד 1/2 אינץ ' מהקצוות. למעלה עם הגבינות ומפזרים את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
אופים 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חותכים את הפיצה ל 8 חתיכות.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יקב האן מונטריי פינו נואר עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן מונטריי פינו נואר
יקב האן 2008 פינו נואר תוסס אך אלגנטי עם גוון שמזכיר עלי כותרת של ורדים ואף של ניחוחות תות, תבלינים ופרחים. טעמי שזיפים נעימים ודובדבנים כהים זורמים על פני החיך, מתערבבים בנגיעות של פלפל שחור ואלון. הפרי הבשל מאוזן בחומציות חריפה ואקלים קריר וטאנינים חלקים ומשיי.ניתן להגיש את הפינו נואר הידידותי לאוכל עם מגוון רחב של מנות. תיהנו ממנו עם עוף בציפוי גבינת עיזים ועגבניות מיובשות, סלמון בגריל עם אורזו עשב או פיצה פטריות פשוטה.