פיצה מקרוני וגבינה
פיצה מקרוני וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. גשו לסופר וקנו את הפלפל, החלב, הקמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 425°f. spray 3 ליטר תבשיל עם ספריי בישול. מבשלים ולנקז מקרוני כפי שהורה על החבילה. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה עד כבר לא ורוד; לנקז. באותו מחבת, לבשל פלפל ובצל 5 דקות או עד פריך-מכרז.
בסיר 4 ליטר, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ו 1/2 כפית פתיתי הפלפל. מבשלים ומערבבים עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב ומים, ערבוב כל הזמן עד מעובה. בהדרגה מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד שנמסו.
מוסיפים מקרוני, תערובת נקניק ובצל; לזרוק מעיל. כף לתוך תבשיל.
אופים חשפו 30 דקות או עד מבעבע. למעלה עם גבינת פרמזן, פפרוני ופתיתי פלפל 1 כפית הנותרים.
אופים 2 עד 4 דקות יותר, או עד השחמה קלה.