פיצה מרגריטה מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרגריטה Pizzan חיטה מלאה. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 1126 קלוריות. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עגבניות משומר, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פיצת מרגריטה מחיטה מלאה של ארט סמית, פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא את המים והדבש יחד בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק, ואז מפזרים את השמרים על גבי. להפריש עד בועות התערובת, על 10 דקות.
מוסיפים את הקמחים, שמן נמדד, ומלח ומערבבים במהירות נמוכה עד שהבצק פשוט מתחיל לבוא יחד ונראה שאגי, על 2 דקות.הגדל את המהירות למדיום והמשיך לערבב עד שהבצק אלסטי וחלק, כ-5 דקות. בינתיים, מעיל קערה גדולה עם שכבה דקה של שמן ומניח אותו בצד.כאשר הבצק מוכן, טופס אותו לתוך כדור, מקום בקערה משומנת, ולהפוך מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לנוח במקום חם עד שהוא מכפיל את גודלו, בערך 1 שעה. (לחלופין, לתת את הבצק לעלות במקרר, מכוסה, עד 2 ימים.) לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ולהפוך אותו על משטח עבודה משומן קלות. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות וליצור כל חתיכה לכדור.
מניחים את העגבניות והמיצים שלהם בבלנדר או מעבד מזון מצויד מצורף הלהב ולעבד לתוך פירה גס, על 10 שניות; להפריש.
להעביר כדור בצק 1 לתבנית אפייה. שימוש בידיים שלך, למתוח ולעצב אותו לתוך מלבן 14-by-10 אינץ גס.שימוש בחלק האחורי של כף מצקת או גדולה, התפשט חצי (כ 2/3 כוס) של פירה עגבניות בשכבה זוגית מעל הבצק, משאיר על גבול 1/2 אינץ'. מתבלים במלח ומפזרים באופן שווה חצי מהגבינה.
אופים עד הקרום הוא השחמה ו חרוך כתמים והגבינה היא חום תוסס, על 12 עד 15 דקות.
מעבירים את הפיצה ללוח חיתוך ומפזרים אותו עם חצי מהזיליקום.
תן לתבנית האפייה להתקרר ולחזור עם הבצק והתוספות שנותרו.