פיצה מרפסת בוקר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פיצן מרפסת הבוקר. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.43 דולר למנה. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת פונטינה, עירית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בבגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בגט וחמאה כמו קינוח. עם כפית ציון 80%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פיצה מרפסת בוקר, פיצה בוקר זול, ו פיצה בוקר זול.
הוראות
מקם את מתלה התנור במרכז התנור ומחמם תנור ל -400 מעלות צלזיוס.
חותכים בגט לשניים ואז פורסים אותו פתוח ליצירת ארבע חתיכות שוות עם פנים פתוחות.
הסר את מרכז הבצק והשאיר גבול של חצי אינץ ' קרוב לקצה.
במחבת גדולה הקפיצו נקניק עד להשחמה.
מסירים מהאש, פרוסת מטבע דק ומניחים בצד.
מעל את הבגטים באופן שווה עם 3/4 מגבינת הפונטינה הגרוסה. לנער על פתיתי פלפל אדום לפי הטעם.
מניחים חתיכות נקניק באופן שווה מעל הקצוות.
מוסיפים את שאר הפונטינה ואת קוביות העגבניות.
אופים 5-8 דקות ומוציאים מהתנור.
בעזרת גב כף יוצרים קלות 4 חריצים במרכז הבגטים לא קרוב מדי לקרום, ודוחפים חלק מהמרכיבים לצדדים. בזהירות לפצח ביצה לתוך כל דיכאון. טוחנים פלפל על כל ביצה, ומעליהם גבינת פרמזן.
מחזירים לתנור למשך 5-7 דקות, עד שהחלבונים מתייצבים, אך החלמון עדיין רך.
מוציאים, מפזרים עירית טרייה, חותכים ונהנים!