פיצה משמש ופרושוטו עם קרום דק
מתכון משמש פרושוטו פיצה קרום דק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 303 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גבינת פרמזן-רג'יאנו, שמרים, קמח לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פיצה משמש ופרושוטו עם קרום דק, פיצה קרום דק, ו בצק פיצה קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר; תן לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
להוסיף 4 כפיות שמן 1/4 כפית מלח לתערובת שמרים. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מפזרים קמח על תערובת שמרים; מערבבים 2 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מגלגלים את הבצק לעיגול דק של 12 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא קצוות מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. פירס בצק מספר פעמים עם מזלג. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 55
מחממים את אבן הפיצה במשך 30 דקות לפני אפיית הבצק.
שלב 1 כף שמן, טימין, פלפל, משמשים, שאלוט, ונשאר 1/4 כפית מלח; לזרוק בעדינות.
הסר ניילון נצמד מהבצק; להחליק בצק על פיצה שחומם מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים ב 550 במשך 4 דקות. בצק עליון עם גבינת עיזים ותערובת משמש.
אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב.
חותכים פיצה לתוך 10 פרוסות; מפזרים פטרוזיליה ועירית. לזרוק ארוגולה עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן; לארגן ארוגולה על תערובת משמש. למעלה עם פרושוטו ופרמג 'יאנו-רג' יאנו גבינה.
הערה יין: כאשר צלחת יש מרכיב כי הוא גם טעם חתימה ביין, ללכת עם המשחק. עבור פיצה זו, זה ויוניה, בעל גוף מלא, לבן ארומטי כי לעתים קרובות מכריזה על עצמה עם ניחוחות משמש. נסה את Bridlewood 2008 ריזרב Viognier מן החוף המרכזי של קליפורניה ($24). תחת טעמי פירות האבן שלה אורבים שכבות של אשכוליות citrustangerine ו tangy עם לעטוף יערה אלגנטי. עשיר מספיק כדי לאהוב את הפרושוטו על הפיצה, היין יש חומציות יפה שעובדת היטב עם גבינת עיזים, מדי. שרה שניידר