קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

פיצה נמסה

פיצה נמסה
המתכון פיצה נמס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, ביצה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פיצה מהירה נמסה, Tex-Mex נמס, ו נקניקיות נמסות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. גריז גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
אם באמצעות לחמניות סהר: על גיליון עוגיות, לפרוש 1 פחית בצק לתוך 1 מלבן גדול. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או לחץ על הבצק לתוך מלבן 12x9 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום. אם משתמשים בגיליונות בצק: על גיליון עוגיות, פרוס פחית 1 של בצק. עם פינים מתגלגלים מקורנים או אצבעות, רול או הקש בצק למלבן 12x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מורחים 1/4 כוס רוטב פיצה על הבצק כדי בתוך 1/4 אינץ ' של קצוות. למעלה עם פפרוני וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פיצהרוטב פיצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
אם משתמשים בגלילי סהר: באורך 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק הנותרת. לחץ כדי להפוך 12x9-inch מלבן, הקשה בחוזקה ניקובים לאטום. אם משתמשים ביריעות בצק: באורך של 14 אינץ ' של נייר קלף, פרוש את קופסת הבצק שנותרה. לחץ כדי להפוך 12x9 אינץ מלבן.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
5
בזמן החזקת נייר עם בצק, להפוך את הבצק הפוך כדי לכסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
הסר נייר.
7
מברשת עם ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים גבינת פרמזן ואורגנו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
9
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
בואו לעמוד על מתלה קירור 5 עד 10 דקות. לעבור קרש חיתוך. באמצעות חותך פיצה, לחתוך ל -16 ריבועים.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
11
חותכים כל ריבוע בחצי באלכסון.
12
מגישים עם רוטב פיצה 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.