פיצה סלמון מעושן עם קרום דק
פיצה סלמון מעושן דק קרום עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 286 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, צלפים, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פיצה סלמון מעושן עם קרום מחיטה מלאה, פיצה קרום דק, ו פיצה קרום דק Explorers (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר; תן לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים שמן ומלח לתערובת שמרים. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מפזרים קמח על תערובת שמרים; מערבבים 2 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים 24 שעות.
מקם מתלה תנור בסביבה הנמוכה ביותר.
מניחים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר. מחממים תנור ל 55
מחממים פיצה אבן 30 דקות לפני אפיית הבצק.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מגלגלים את הבצק לעיגול דק מאוד של 14 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת קלות, ללא קצוות מורמים, זרועים קמח תירס. קצוות Crimp כדי ליצור גבול 1/2 אינץ'. פירס בצק מספר פעמים עם מזלג.
מחליקים בצק לפיצה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
הסר מהתנור; להפיץ גבינה באופן שווה על פני הבצק. מסדרים צלפים ובצל על גבינות.
אופים 5 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב. למעלה באופן שווה עם סלמון; מפזרים שמיר.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.