פיצה עגבניות-אפרסק בגריל
המתכון פיצה עגבניות אפרסק בגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 26 דקות. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך 6 עלי בזיליקום, עגבניות, garnishes: פלפל טחון גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו אפרסק בגריל ופיצת בייקון, אפרסק בגריל, פרושוטו ופיצה בוקונצ'יני, ו אפרסק בגריל ופיצה עם שקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל לחום 350 (בינוני).
מפזרים עגבניות עם מלח; בואו לעמוד 15 דקות. לטפוח עגבניות יבש עם מגבות נייר.
חתיכות אפרסק גריל, מכוסה במכסה גריל, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד סימני גריל מופיעים.
מניחים בצק על תבנית אפייה גדולה מצופה בתרסיס בישול; בצק קל עם ספריי בישול.
רול בצק לעובי 1/4 אינץ '(כ 14 אינץ ' בקוטר). שקופית בצק פיצה מסדין אפייה על באח בישול.
גריל, מכוסה במכסה גריל, 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. הפוך את הבצק, והפחת את הטמפרטורה לחום 250 עד 300 (נמוך); למעלה עם עגבניות, אפרסקים בגריל ומוצרלה. גריל, מכוסה במכסה גריל, 5 דקות או עד גבינה נמסה. סדר עלי בזיליקום על פיצה.