תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עגבניות ריקוטה Pizzan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 438 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, ל-8 עגבניות, ריקוטה חלקית, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. נסו ריקוטן ופיצת עגבניות קלויה, בזיליקום עגבניות ופיצה ריקוטה נאן, ו פיצה עגבניות ירושה עם פסטו מוקצף ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב תחתון; מחממים ל 232°. Mist תבנית אפייה גדולה או 12 אינץ פיצה מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות למעגל מחוספס 12 אינץ'.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.