קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

פיצה עוף אישית בסגנון באפלו

פיצה עוף אישית בסגנון באפלו
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה עוף אישית בסגנון באפלו בבית. מתאים ל-4 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 1694 קלוריות, 68 גרם חלבון ו-69 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, רוטב פלפלים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48%, המנה הזו טובה. נסו פיצה עוף בסגנון באפלו, פיצה עוף בסגנון באפלו ופיצה עוף לבן בודד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קרום על 15 אינץ' לא משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה. בקערה גדולה מערבבים את רוטב העוף, החמאה והפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים את הרוטב לסלט על הקרום. למעלה עם תערובת עוף; מפזרים גבינות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
אופים ב-425 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שהשוליים משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים לעמוד 5 דקות.

יין מומלץ: סנג ' ובזה, שיראז, יין ברברה

סנג'ובזה, שיראז ויין ברברה הם אפשרויות נהדרות לפיצה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תדרוש יין אדום עם מעט חומציות, כמו ברברן או סנגיובזה. מוסיפים פפרוני או נקניק ואפשר להעז יותר עם סירה. אתה יכול לנסות את Raventos i Blanc de la Finca Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
Raventos i Blanc de la Finca Brut
Raventos i Blanc de la Finca Brut
יין מבעבע דה לה פינקה מיוצר מענבים מהגפנים העתיקות ביותר של Raventos i Blanc, שנשתלו באמצעות מערכת הגובלט בשנת 1964 ב- Vinya dels Fòssils. ממוקם על הטרסות הגבוהות ביותר של נהר האנוי, בכרם Vinya dels Fòssils יש קרקעות ימיות עם גבוה תוכן מאובנים. זה מאפיין את המבנה ואת הרכב הקרקע של כרם זה. הקרבונטים הם המרכיב המספק את מקור הטיפוס העיקרי ליין מבעבע זה בעל ביטוי מלוח גבוה. זהו יין מבעבע בעל זהות ואישיות ייחודית.