לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פיצה עוף בצלחת עמוקה. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 169 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם בזיליקום, גבינת פרמזן, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 49%, שהוא מוצק. פיצה עוף ואננס מנגל בצלחת עמוקה, פיצה ממש עמוקה (פיצה פאן עוגה), ו פיצה בצלחת עמוקה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
הכן תערובת רול לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים עוף בשמן 1 כף עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
רולס לערבב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר ושמור על חום.
3
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הפלפלים, הבצל והתבלינים בשמן שנותר עד שהירקות רכים. מחזירים עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פיצה בתפריט? נסה להתאים עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.
פונטודי קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה ויגנה דל סורבו
ויגנה דל סורבו היא תערובת של סנג ' ובזה וקברנה סוביניון מכרמים בעלי חשיפה לדרום מערב וגפנים בנות 30 שנה.