פיצה עוף מקסיקני עם קרום קמח תירס
פיצה עוף מקסיקני עם קרום קמח תירס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 431 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו כוסברה, קמח תירס, עגבניות משומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פיצה עוף מקסיקני עם קרום קמח תירס, פיצה עוף מקסיקני עם קרום קמח תירס, ו פיצה טאקו עם קרום קמח תירס קל {בתוספת ערכת פיצה בגידה!} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה בינונית, מערבבים 3/4 כוס הקמח, הסוכר, שמרים ומלח. מערבבים במים חמים ושמן. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות גבוהה 1 דקה. מערבבים 1/3 כוס קמח תירס ונותר 3/4 כוס קמח כדי להפוך את הבצק רך.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק עד חלקה ואלסטית, על 5 דקות. כיסוי; תן לנוח 10 דקות.
ריסוס גיליון עוגיות גדול עם ספריי בישול; מפזרים עם קמח תירס נוסף. על גיליון עוגיות, לחץ על הבצק לתוך מלבן 14x10 אינץ'; זין עם מזלג.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות רק מתחילים להפוך חום.
מפזרים 1 כוס של תערובת הגבינה. למעלה עם עוף, עגבניות ופלפל פעמון.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה.
אופים 6 עד 8 דקות יותר או עד גבינה מותכת וקצוות הם חום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.