פיצה עוף פהיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל עוף Fajita Pizzan. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בצל, סלסה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פיצה עוף פהיטה, פיצה עוף פהיטה, ו פהיטה פיצה עם עוף.
הוראות
מניחים 1 קרום על תבנית אפייה משומנת קלות.
עוף מטוגן בשמן חם במחבת מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד במכרז. מערבבים אבקת צ ' ילי, מלח, ואבקת שום.
מוסיפים בצל ופלפל בל למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מורחים קרום עם סלסה; למעלה עם עוף, תערובת בצל, וגבינה.
אופים ב 425 במשך 10 עד 12 דקות או עד גבינה נמסה.
מגישים עם התוספות הרצויות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקרום פיצה הגורמה של מאמא מרי.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.