פיצה עוף תאילנדית
לך לחנות ותביא גבינה שוויצרית, חמאת בוטנים מוקרמת, בצק פיצה בסיסי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה קליפורניה פיצה מטבח תאילנדי עוף פיצה, פיצה "עוף" תאילנדית, ו פיצה עוף תאילנדית (מתכונים דומים).
הוראות
(עבור קרום פריך, מחממים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור.)
שלב הראשון 7 מרכיבים במחבת מעל חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד מעובה מופחת (
התערובת צריכה להיות עבה כמו רוטב פיצה.)
רול בצק לעובי 1/4 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת או קליפת פיצה.
מברשת קצוות של קרום עם שמן זית.
מורחים רוטב לשולי הקרום; למעלה עם עוף וגבינות.
אם תרצה, להעביר פיצה לאבן פיצה מאובקת עם קמח תירס או קמח סולת; אופים 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור; מפזרים בצל ירוק וכוסברה.