קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

פיצה על האש

פיצה על האש
פיצה על האש יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 45 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 320 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. גשו לסופר וקנו בצק לחם, שמן זית, תוספות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו פיצה עוף על האש, פיצה הודו על האש, ו פיצה עוף על האש (מתכונים דומים).

הוראות

1
על לוח מקומח מחלקים בצק ל -4 חלקים שווים; מעצבים כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
מרדדים כל כדור לסיבוב ברוחב 5 עד 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
מברישים צמרות קלות בכמחצית משמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
הניחו כל צד עגול ומשומן כלפי מטה, על פיסת נייר כסף בגודל 10 על 12 אינץ ' (4 בסך הכל). עם הידיים שלך, לשטח סיבובים כדי 1/8 אינץ עבה ו 7 כדי 8 סנטימטרים רחב. מברישים קלות בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
תן לעמוד, ללא כיסוי, בטמפרטורת החדר עד שהוא נפוח מעט, 15 עד 25 דקות.
6
כמו בצק עומד, להכין ברביקיו לחום ישיר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
אם משתמשים בבריכות פחם, מכסים אשמגררים בשכבה אחת ומוצקה של גחלים מודלקות; תן להם להישרף לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
אם משתמשים במנגל גז, הפכו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור למשך 10 דקות. התאם מבערים לחום הרצוי. הגדר גריל במקום ומודד חום.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
כאשר הגריל בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 4 עד 5 שניות), הרם 1 חתיכת נייר כסף והפוך בצק עגול על הגריל. לקלף ולזרוק לסכל. חזור על הפעולה כדי להניח את הבצק שנותר על הגריל, תוך שמירה על סיבובים מעט זה מזה. מבשלים עד שקרום הפיצה מזהיב בתחתית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בעזרת מרית רחבה מעבירים קרומים לניירות אפייה, הצדדים השחומים כלפי מעלה. כיסוי קרומי עם ציפוי בחירה והחלק מאפייה גיליון בחזרה על גריל. מכסים ברביקיו במכסה (פתחי אוורור פתוחים לפחם), ומבשלים עד שהתוספת חמה ותחתית הפיצה פריכה וחומה, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מוציאים מהגריל; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
תוספות נקטרינה ובזיליקום: לכל פיצה פורסים דק 1 נקטרינה קטנה מגולענת בשלה (בערך 6 עוז.) ומערבבים עם 1/2 כפית חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
נקטרינהnameנקטרינהname
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
13
מפזרים קרום פיצה עם 1/3 כוס גבינת ג ' ק מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
14
הניחו נקטרינה על גבינה. למעלה עם 1 כף צנוברים. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות דק קצוץ עלי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
נקטרינהnameנקטרינהname
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
ציפוי פרובנס: לכל פיצה מורחים 1/3 כוס גבינת צ ' ובר טרייה (עז) על קרום הפיצה; מפזרים 1/4 כפית טימין מיובש.
מרכיבים שתצטרך
טימין מיובשטימין מיובש
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
מניחים 1/2 כוס פלפלים אדומים קלופים חתוכים דק על גבינה ומפזרים 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, תלולית 1/2 כוס סלט לערבב על זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
ירקות מעורביםירקות מעורבים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
17
תוספת נקניק-גרוייר: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת גרוייר מגורדת ו -2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק על קרום הפיצה. מגררים קלות אגוז מוסקט על גבינה. פרוסה דקה 1 נקניק עוף-תפוח מבושל (3 1/2 כדי 4 עוז.) ולהניח בשר על קרום פיצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
עוף מבושלעוף מבושל
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לשימור,לשימור,
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
18
תוספת ברווז פקין: לכל פיצה מורחים 1 עד 2 כפות רוטב הויסין על קרום הפיצה. למעלה עם 1/2 כוס גרוס גרוס, ברווז צלוי עור (משוק סיני) או עוף צלוי 2 כפות בצל ירוק קצוץ דק. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם 2 כפות עלי כוסברה טריים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
עוף צלויעוף צלוי
רוטב הויסיןרוטב הויסין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
19
תוספת מרגריטה: לכל פיצה מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה מגורדת מעל קרום פיצה. למעלה עם 2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק ו 1/2 כוס עגבניות קצוצות. כאשר פיצה מוסר מן הגריל, פיזור עם עלי בזיליקום טריים שלמים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 47 דולר לבקבוק.
רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
רוקה די מונטגרוסי סן מרסלינו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
יין זה מיוצר רק בצירים נהדרים, תוך שימוש בענבים המשובחים ביותר שנבחרו מכרם סן מרסלינו המקיף את כנסיית סן מרסלינו במונטי שבקיאנטי: שטח של כ -7 דונם בו סנגיובזה (1.5 דונם מהם בני 50) מצטרפים 0.9 דונם של פוגניטלו, ענב טוסקני יליד ישן המשלים בצורה מושלמת את סנגיובזה, ומביא את צבעו, מבנהו וניחוחותיו. מאז 2006 סן מרסלינו קובי כלל כ -5% פוגניטלו. היין מתיישן כ-24 חודשים בטוסט בינוני אלייר בריקים. הוא בבקבוקים ללא פילטר כדי לשמר את האלגנטיות והרעננות שלו, ומיושן בבקבוק לפחות 24 חודשים לפני השחרור. אודם עמוק, עם זר שופע, מורכב ועוטף הכולל פירות, בפרט פטל, וסיגליות מתערבבות עם תבלינים ומינרליות. סן מרסלינו מציגה מבנה יפהפה, עם טאנינים תוססים ואלגנטיים המלווים במבטאים מלוחים הרמוניים. זהו יין מאוזן ומתמשך במיוחד.