פיצה עם אננס ונקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו סלרי, אננס, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחווני חזיר ואננס הוואי + וידאו, פיצה בגריל עם פסטו ארוגולה, תירס ובשר חזיר (וידאו), ו פיצה טי-ג'יי הוקר (מנגל צ' יפוטלה ואננס צ'ילי מתוק + פיצה ג' לאפה אינוגו עם בייקון).
הוראות
1
מקם מתלה לתנור 1 במרכז והמתלה השני בתחתית התנור ומחמם מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מפזרים את קמח התירס על 2 ניירות אפייה ללא שוליים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
3
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לסיבוב של 10 עד 11 אינץ'.
כף את רוטב המרינרה על הבצק, מחלק שווה ומשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' סביב כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
מפזרים את הגבינות מעל הרוטב. מסדרים את נתחי האננס בשכבה אחת מעל הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מפזרים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונלי
8
אופים את הפיצות עד שהקרום פריך וחום בתחתית והגבינה נמסה מעל, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
9
חותכים את הפיצה ל טריזים ומגישים מיד.
10
מערבבים את המים החמים והשמרים בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
11
מניחים לעמוד עד שהשמרים מתמוססים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון לתערובת. מערבבים בשמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים רק עד שנוצר הבצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים את הבצק לציפוי בשמן. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך 1 שעה. אגרוף את הבצק למטה לחלק 2 כדורים שווים. (הבצק יכול לשמש מיד או לאחסן אטום במקרר למשך 1 יום.)
מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה ומבשלים ללא כיסוי על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
19
הסר וזורק את עלה הדפנה. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. לחמם מחדש על אש בינונית לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן