פיצה עם בייקון, עגבנייה וארוגולה
פיצה עם בייקון, עגבנייה וארוגולה יכולה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם בייקון מעושן, קמח תירס, רוטב מרינרה דל נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: BLT Naan פיצה עם בייקון, ארוגולה ועגבנייה, פיצה ביאנקה עם ארוגולה, בייקון ופטריות, ו תאנה בגריל, בייקון, ופיצת לחם שטוח ארוגולה.
הוראות
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול; מניחים לבצק לעמוד, מכוסה, במשך 15 דקות.
מבשלים בייקון במחבת מעל חום בינוני עד פריך.
מוסיפים עגבניות ופלפל לטפטופים במחבת; מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מפזרים תבנית אפייה עם קמח תירס; בצק רול לתוך מעגל 12 אינץ ' על תבנית אפייה מוכנה.
מורחים רוטב באופן שווה על פני הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ'. למעלה עם עגבניות ובייקון.
אופים ב 450 על מדף התנור התחתון במשך 17 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
לשלב ארוגולה ושאר החומרים; פיצה העליון עם תערובת ארוגולה.