קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פיצה עם בצל מקורמל וזיתים בשלים

פיצה עם בצל מקורמל וזיתים בשלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם בצל מקורמל זיתים בשלים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . לך לחנות ותביא מלח, זיתים יבשים, פיליפו בריו שמן זית ועוד כמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. נסו פיצה עם בצל קרמל, פטה וזיתים, פיצה קלה עם עגבניות מיובשות, בצל מקורמל, זיתים ופירורי לחם (טבעוני), ו פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל 14 או 15 אינץ ' במחבת פיצה עגולה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת פיצהמחבת פיצה
2
מפזרים עם קמח תירס; להפריש. אגרוף למטה את הבצק ומניח על משטח עבודה מקומח קלות לשבת במשך 5 דקות. עם ידיים מקורנות קלות או מערוך, לטפוח או להתגלגל למעגל 15 או 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
3
העבר למחבת מוכנה. מקפלים את הקצוות כדי ליצור גבול מעוגל. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כ-15 דקות, או עד שעולים מעט.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
4
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מניחים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השמן והחום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
7
תוסיף את הבצלים. מערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד הבצלים מתחילים להשחים. מערבבים. להפחית את החום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות, או עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את המלח והאורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו
מלחמלח
9
מורחים את הבצלים על הקרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
קרוםקרום
10
מפזרים את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
זיתיםזיתים
11
אופים במשך כ 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
הסר למתלה קירור במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.