פיצה עם בצל מקורמל וזיתים בשלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה עם בצל מקורמל זיתים בשלים. מנה אחת מכילה 117 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . לך לחנות ותביא מלח, זיתים יבשים, פיליפו בריו שמן זית ועוד כמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. נסו פיצה עם בצל קרמל, פטה וזיתים, פיצה קלה עם עגבניות מיובשות, בצל מקורמל, זיתים ופירורי לחם (טבעוני), ו פרד פוקצ'ה עם בצל קרמל וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל 14 או 15 אינץ ' במחבת פיצה עגולה עם שמן.
מפזרים עם קמח תירס; להפריש. אגרוף למטה את הבצק ומניח על משטח עבודה מקומח קלות לשבת במשך 5 דקות. עם ידיים מקורנות קלות או מערוך, לטפוח או להתגלגל למעגל 15 או 16 אינץ'.
העבר למחבת מוכנה. מקפלים את הקצוות כדי ליצור גבול מעוגל. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד כ-15 דקות, או עד שעולים מעט.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
מניחים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
תוסיף את הבצלים. מערבבים. מכסים את המחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד הבצלים מתחילים להשחים. מערבבים. להפחית את החום בינוני. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 10 דקות, או עד השחמה.
מוסיפים את המלח והאורגנו.
מורחים את הבצלים על הקרום מוכן.
אופים במשך כ 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר למתלה קירור במשך 5 דקות.