פיצה נקניק וירקות צלחת עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 448 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, יין, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה נקניקייה עמוקה, פיצה נקניקייה עמוקה, ו פיצה נקניקייה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין רוטב, לחמם סיר גדול על חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים קישואים, בצל ופטריות למחבת; מטוגנים 7 דקות או עד שהירקות משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים יין ופלפל; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מהחום; מגניב.
5
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
ניקוז; להוסיף לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
7
כדי להכין בצק, להמיס דבש ושמרים ב 1 כוס מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/4 כוסות קמח, קמח תירס, ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 6 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקם מדף אחר בסביבה הנמוכה ביותר. מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מברשת 13 x 9 אינץ תבנית אפייה עם שמן. להפוך את הבצק למחבת. בעדינות לחץ על הבצק לתוך מחבת ומעלה את הצדדים של המחבת. תרסיס קל משטח הבצק עם ספריי בישול. מכסים בניילון נצמד; נותנים לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®
12
הסר ניילון נצמד; השלך. תערובת רוטב כפית לקרום.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
אופים על המדף התחתון ב 475 במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מערבבים גבינות; מפזרים באופן שווה על רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
16
אופים על מתלה באמצע 15 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס. מגניב 10 דקות על מתלה תיל.