פיצה עם נקניק מקסיקני
פיצה נקניק מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1244 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 79 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו תערובת אפייה, בצל, גבינה מקסיקנית מעורבבת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 65% המנה הזאת די טובה. נסו פיצה נקניק (Pizzan alla Salsiccia), פיצה מקסיקנית, ו פיצה מקסיקנית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית מעל חום בינוני להתפורר ומבשלים נקניק עד חום. מגניב. בקערה גדולה, לשלב תערובת אפייה, גבינת צ ' דר ונקניק מבושל. מערבבים 5 או 6 כפות. מים כדי ליצור בצק. לטפוח לתוך שכבה דקה על תבנית אפייה גדולה או מחבת פיצה.
אופים במשך 10 דקות או עד חום בהיר.
מורחים קרום עם שעועית מטוגנת. למעלה עם בצל, עגבניות, כוסברה וגבינה מקסיקנית.
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות או עד גבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פרנסיס פורד Coppolan אורגון פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.