פיצה עם נקניקייה בגריל דק ופלפל.
המתכון פיצה בגריל רזה נקניק ופלפל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך תערובת גבינה, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור יום העצמאות. נסו פיצת נקניק ופלפל מעושנים בגריל, פיצת נקניק בגריל עם סלט פלפל, ו פיצה נקניק ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
גזור גיליון 18x12 אינץ ' של רדיד כבד חובה; מניחים על גיליון עוגיות גדול. לרסס רדיד עם ספריי בישול; להפריש.
מניחים חצאי פלפל על גריל מעל חום בינוני. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 5 דקות, מפנה מדי פעם, עד פריך במכרז.
פרוס בצק על נייר כסף מרוסס. החל במרכז, לחץ על הבצק כדי ליצור מלבן 13x9 אינץ'.
מברשת העליון של הבצק עם 1 כפית שמן.
הפוך לסכל, הנחת צד שמן הבצק למטה ישירות על מתלה גריל; לקלף רדיד ולחזור גיליון עוגיות, בצד מרוסס למעלה. קוק חשף 2 עד 4 דקות או עד תחתית הבצק הוא חום זהוב. (Watch בזהירות כדי למנוע שריפה.) עם טרנר פנקייק מתכת רחב, להפוך את הקרום מעל. לבשל 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות יותר או עד התחתון מוגדר אבל לא חום. בזהירות להסיר את הקרום מן הגריל; מקום משחימים בצד על נייר על גיליון עוגיות.
קרום העליון עם רוטב פיצה, 1 כוס הגבינה, פרוסות פלפל בגריל ונקניק.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה אורגנו.
תחליקי פיצה מנייר כסף על גריל. כיסוי גריל; לבשל 3 עד 5 דקות או עד הקרום התחתון הוא חום זהוב גבינה מותכת.