פיצה עם סלק ובייקון שוויצרי
פיצה מתכון עם Chard שוויצרי בייקון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 788 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בייקון, מלח ופלפל, צ'ארד שוויצרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פיצה ארטישוק שוויצרית, Chard שוויצרי, שום, ופיצה Gruyere, ו Chard שוויצרי עם עגבניות ובייקון.
הוראות
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על חום גבוה עד השחמה ורוב השומן הוא שניתנו, על 6 דקות.
מסננים על מגבות נייר ולתת מגניב, ואז לשבור את הבייקון לחתיכות 1 אינץ'.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן הבייקון מן המחבת והחום עד מנצנץ. בקערה חסינת חום גדולה, לזרוק את chard שוויצרי עם שומן חם.
מוסיפים את הבייקון וחצי מהגבינה, מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב.
על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לסיבוב מחוספס של 14 אינץ'.
להעביר אותו לקליפת פיצה מקומטת או גיליון עוגיות ללא מסגרת, או לתבנית אפייה משומנת. כף הציפוי השוויצרי מעל הפיצה, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק.
צחצח את הגבול עם שמן הזית. לפזר את הגבינה הנותרת על גבי.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם באמצעות, ואופים במשך כ 10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד הקרום הוא זהוב והגבינה מבעבעת.
להעביר את הפיצה למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.