פיצה עם עגבניות במרינדה וקפיקולה
פיצה עם עגבניות מושרות וקפיקולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. לך לחנות ותביא בצק פיצה, אורגנו, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פסטה ברוקולי עם Capicola, טורקיה, תאנה וקפיקולה פניני, ו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים אבן פיצה או בנדיבות שמן תבנית אפייה גדולה. בקערה קטנה, לשלב את העגבניות עם 2 כפות של שמן זית ואת השום, אורגנו ופלפל אדום כתוש.
על משטח מקומח קל, לגלגל או למתוח את הבצק לסיבוב 14 אינץ ' מחוספס.
מעבירים את הבצק לקליפת פיצה מקומטת או גיליון עוגיות ללא מסגרת, או לסדין אפייה משומן.
מסדרים את העגבניות על הפיצה במעגלים קונצנטריים מעט חופפים, משאירים גבול 1 אינץ ' של בצק.
מברשת את הגבול עם 1 כפית הנותרים של שמן זית. להתפורר גבינת עיזים על העגבניות,כפית כל המרינדה שנותרה על גבי ולסדר את capicola במעגלים קונצנטריים על כל.
החלק את הפיצה על האבן החמה, אם באמצעות, ואופים במשך כ 10 דקות על האבן או 16 דקות על תבנית האפייה, עד הקרום הוא זהוב ואת capicola הוא רוחש.
להעביר את הפיצה למתלה ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
המלצת יין: העגבניות והחזיר על פיצה זו קוראים קליפורניה פשוט אדום, כגון 1997 Preston Faux או 1997 Qup Syrah.