פיצה עם עגבניות טריות ובזיליקום
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה עם עגבניות טריות ובזיליקום בבית. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה מאוכלרשת דורש קמח תירס, מוצרלה מפוסטר, עלי בזיליקום, ופרמזן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 60%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פיצה עם עגבניות טריות ובזיליקום, פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית, ו פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלן ופיצן מושלם בבית.
הוראות
מיקום 1 מתלה תנור במרכז והמתלה השני בתחתית התנור ומחממים מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
מפזרים את קמח התירס מעל 2 ניירות אפייה ללא שוליים.
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לסיבוב בקוטר 10 עד 11 אינץ'.
מעבירים 1 בצק לכל תבנית אפייה מוכנה.
מזלפים 2 כפיות שמן על כל בצק פיצה.
מפזרים את המוצרלה על בצק הפיצה, מחלקים שווים ומשאירים גבול בגודל 1 אינץ ' סביב כל פיצה. מסדרים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת מעל הגבינה.
מפזרים את הפרמזן. מסדרים מעל עלי בזיליקום, מזלפים עוד מעט שמן זית ומפזרים שום על כל.
אופים את הפיצות עד שהקרום פריך וחום בתחתית והגבינה נמסה מעל, כ-15 דקות.
מזלפים 1 כפית שמן על כל פיצה.
מפזרים בזיליקום לקישוט ומלח.
חותכים את הפיצה ל טריזים ומגישים מיד.
מערבבים את המים החמים והשמרים בקערה קטנה לתערובת.
מניחים לעמוד עד שהשמרים מתמוססים, כ -5 דקות.
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון לתערובת. מערבבים בשמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים רק עד שנוצר הבצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת גדולה והופכים את הבצק לציפוי בשמן. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך 1 שעה. מחוררים את הבצק למטה ומחלקים ל -2 כדורים שווים. (את בצק יכול לשמש באופן מיידי או מאוחסן אטום במקרר עבור 1 יום.)
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)]()
לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייר לעצב את' לה קוב סיידה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין באה לידי ביטוי בתווים עוקבים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לסוויטריטיף. הדרים ופירות לבנים שלה ואת האיזון המדהים שלה נתמך על ידי תסיסה עדינה, להפוך אותו ליווי אידיאלי עופות ודגים הטובים ביותר.