קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פיצה עם עגבניות שרי, שום, בזיליקום ומוצרלה

פיצה עם עגבניות שרי, שום, בזיליקום ומוצרלה
פיצה עם עגבניות שרי, שום, בזיליקום ומוצרלה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פרמזן, עגבניות שרי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו שום-עגבניות בזיליקום עם מוצרלה, פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי, ו פילו פיצה עם Mozzarellan מעושן ועגבניות שרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים זוגיים ומניחים כל אחד במיכל מעדנייה בגודל רבע גלון או בשקית הקפאה עם מנעול רוכסן. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
להעביר עגבניות לקערה בינונית בערך למחוץ ביד. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' תחת broiler ולמקם אבן או פלדה על מתלה. מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר (500 או 550 ° F) לפחות 45 דקות. לחלופין, להשתמש פיצה קומקום להוסיף גריל פלדה אפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
כאשר מוכן לאפות, להפוך כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק לתוך מעגל 10 עד 12 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה על ידי עטיפת פרקי אצבעות בעדינות מתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
העברה לקליפת פיצה עץ משוריינת.
6
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מורחים שכבה דקה של רוטב על פיצה, ואחריו 1/4 של מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מורחים 1/4 של פרוסות שום, 1/4 של עגבניות שרי, ו 1/4 של פרמזן באופן שווה על פיצה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מפזרים קלות עם מלח, מוסיפים 6 עלי בזיליקום, טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
(או או רגיל)(או או רגיל)
10
העברת פיצה לאבן חמה או פלדה צלייה עד הקצוות הם נפוחים חרוך קלות התחתון הוא פריך, מסתובב באופן קבוע אפילו לבישול, 3 עד 6 דקות בסך הכל. לאחזר פיצה עם קליפת מתכת ולהעביר ללוח חיתוך. תחתוך ותגיש מיד. בינתיים, לעבור תנור בחזרה 288° לחמם אבן לפיצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
חזור על שלבים 4 עד 6 עבור הפיצות שנותרו.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.