פיצה עם פלפל פטריות
המתכון פטריית פלפל Pizzan מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט סופר צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, עלייה מהירה שמרים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו פיצה עם פלפל ופטריות, פיצה עם נקניק, פלפל ופטריות, ו פיצה מיני פלפל אדום-פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה; מערבבים היטב.
מערבבים שמן זית ומים בסיר; מחממים עד 120 עד 13
בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, להכות היטב במהירות נמוכה של מערבל חשמלי. מקציפים 2 דקות נוספות במהירות בינונית.
מפזרים 2 כפות קמח לחם באופן שווה על פני השטח עבודה.
הפוך את הבצק על פני השטח המשוריינים, ולוש עד חלקה ואלסטית (כ -10 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול, פונה העליון המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מפזרים הנותרים 1 כף קמח לחם באופן שווה על פני השטח עבודה. אגרוף בצק למטה; רול למעגל 14 אינץ ' על משטח עבודה משוריין.
מעביר בצק למחבת פיצה 14 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול ומפוזר בקמח תירס. תניח בצד.
מערבבים פטריות ו -3 המרכיבים הבאים בקערה גדולה.
מוסיף שמן זית בטעם שום; לזרוק היטב.
הוסף אורגנו הבא 3 מרכיבים; מערבבים היטב. מסדרים תערובת ירקות באופן שווה על קרום פיצה; מפזרים גבינה באופן שווה על ירקות.
אופים ב 425 במשך 15 עד 20 דקות.