פיצה עם פלפלים וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פלפלים וגבינה Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 530 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת פטה, גבינת שמנת, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו, פלפלים טריים ופיצת גבינת עיזים, פיצה עם פלפלים אדומים וצהובים, ו פיצה נקניק ופלפלים.
הוראות
בצל קצוץ Saut, פלפלים חתוכים לקוביות, ושום טחון ב 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
הסר תערובת בצל מחום, ולהניח בצד.
מערבבים יחד גבינת שמנת, הבא 5 מרכיבים, הנותרים 2 כפות שמן זית עד מעורבב.
מניחים את הקרום על תבנית אפייה משומנת קלות.
מורחים בתערובת גבינת שמנת; מפזרים תערובת בצל וגבינת פרמזן.
אופים ב 400 במשך 15 עד 18 דקות או עד גבינה מותכת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בקרום פיצה הגורמה של מאמא מרי.