פיצה פאי צלחת עמוקה
פיצה צלחת עמוקה היא פאי ללא גלוטן ו דל פחמימות, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 515 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם גבינת פרמזן, קמח תירס, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה צלחת עמוקה, פיצה דיפ-דיש, ו פיצה חמה בצלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני עד כבר לא ורוד.
הסר נקניק מגבות נייר, שמירה על טפטוף. מבשלים בצל ופלפל בל בטפטופים עד פריך-מכרז.
בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס וגבינת פרמזן.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה, עד מתפורר.
מוסיפים מים רותחים; מערבבים במרץ עד שהבצק נוצר. ספריי 10 אינץ מחבת ovenproof עם ספריי בישול. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של מחבת. לארגן פרוסות גבינה על קרום; להפיץ עם 1/3 כוס של רוטב פיצה. למעלה עם תערובת נקניק ובצל. סדר שני שלישים של פפרוני על תערובת בצל.
ממרח 1/3 כוס פיצה רוטב על פפרוני; למעלה עם גבינת מוצרלה גרוסה ופפרוני שנותר.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
חותכים ל 8 פלחי; לשרת עם רוטב פיצה נוסף, מחומם, אם תרצה בכך.