קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות12
מגזין

פיצה פולנטה פרובנס

פיצה פולנטה פרובנס
פיצה Polenta Provençal דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך קמח, לא מלח הוסיף מרק עוף, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פיצה פולנטה מתוקה: פיצה דולצ'ה די פולנטה, פיצה Provencal, ו פרובנס פיצה.

הוראות

1
מערבבים היטב קמח תירס, קמח ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים מים ושמן זית; מערבבים עם מקציף חוט עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
להוסיף תערובת שמן לתערובת קמח תירס, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דַק-דַק-
4
הקש תערובת לתוך החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של 13 - x 9-x 2 אינץ פאן מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 425 במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון; להוסיף בזיליקום ו 4 המרכיבים הבאים. תהליך 1 דקה או עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מורחים תערובת בזיליקום על קרום קמח תירס, משאיר גבול 1/2 אינץ ' על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מפזרים גבינת מוצרלה, עוף, פלפל אדום וארטישוק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
אופים, חשוף, ב 425 במשך 30 דקות או עד הקרום מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
חתוך ל-18 מלבנים.