פיצה פטיו
פיצה פאטיו דורשת כ -30 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 298 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא עובד היטב כמזנון במחיר סביר. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . גשו לסופר וקנו שום, בצל, גבינת פטה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 29% , וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו תפוחי אדמה פטיו , סלט תפוחי אדמה פטיו ופטיו דאדיו מטבל קווסו (מתכונים דומים).
הוראות
פורסים מקלות לחם. במרכז 12 אינץ' לא משומן. תבנית פיצה, עוטפים בצורה רופפת מקל לחם אחד, ויוצרים סליל.
מוסיפים עוד מקל לחם, צובטים קצוות לאטימה וממשיכים להתפתל. חזור על הפעולה עם מקלות הלחם הנותרים.
מרדדים או מלטפים את הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מקצה התבנית.
מברישים בשמן. מהדקים בעדינות שום על הבצק.
אופים ב-375 מעלות למשך 14-16 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת.
בקערה קטנה מערבבים גבינת שמנת ואורגנו. מערבבים פנימה 1/4 כוס ארטישוק וחצי מגבינת הפטה; להתפזר על הקרום. מסדרים מעל את שאר הארטישוק.
מפזרים עגבנייה, מלפפון, זיתים, בצל, צנוברים ושארית גבינת פטה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין