פיצה פטריות, פלפל, זית וצלפים
המתכון פטריות, פלפל, זית וצלפים פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 656 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם פלפל, פטריות, צלפים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פלפל קלוי ופיצת זית, פיצת לחם צרפתי-זית ופלפל, ו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף תנור במדף הנמוך ביותר. אם יש לך אבן, הנח אותה על מתלה. מחממים תנור ל 288°, או הטמפרטורה הגבוהה ביותר של התנור שלך, במשך 45 דקות.
כף חמה 1. שמן במחבת nonstick בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ומערבבים למעיל. מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד פטריות זהובות, על 4 דקות.
מוסיפים שום ופלפל בל ומטוגנים עד לפרוסות פלפל פריך, כ -30 שניות.
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
בעוד הירקות מתבשלים, אבק קליפת פיצה 14 אינץ ' רחב עם קמח תירס, ולאחר מכן לשטח את הבצק על גבי. שימוש באצבעות מקורנות קלות או מערוך מקורנן, למתוח את הבצק לתוך סיבוב 13-14 אינץ'. (
מפזרים לקלף עם קמח תירס יותר במידת הצורך כדי לוודא שקרום שקופיות סביב בקלות על קליפת; אחרת זה מקל כאשר אתה מנסה להעביר אותו לתנור.)
מברשת שנותרה 1 כף. שמן על פני השטח של הקרום.
רוטב כפית בספירלה מעל פיצה, עוזב גבול 1 אינץ'. לפזר תערובת ירקות, זיתים צלפים על פיצה. למעלה עם גבינה.
בזהירות להחליק פיצה על אבן.
אופים עד הקרום הוא רק חרוך מעט על גבי וזהב על התחתונה (להרים קצה כדי לבדוק) וגבינה מותכת מבעבע, על 8 דקות. באמצעות פיל, להעביר פיצה ללוח חיתוך.
תן לפיצה לנוח דקה או שתיים, ואז תחתוך ותגיש.