פיצה פירות פטריוטית
המתכון פיצה פירות פטריוטית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 17%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פיצה פירות פטריוטית, יומני פירות פטריוטיים, ו ג'לי פטריוטי מיני פירות עוגות עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו את הקמח וסוכר הקונדיטורים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת מתחילה להחזיק יחד. לחץ לתוך 12 אינץ'. טארט או פיצה פאן; לבנות קצוות מעט.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להזהבה. מגניב במשך 15 דקות.
בקערה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל.
מורחים על קרום. מסדרים תותים ב-8 עד 10 אינץ'. מעגל במרכז הפיצה.
מפזרים אוכמניות סביב תותים.
יוצקים זיגוג על תותים. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הפטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
פטוריה ויטיצ ' יו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
אף מורכב של דובדבן חמוץ, אוכמניות בשלות, קסיס ותבלינים חמים, חיך חלק ועגול וגימור ארוך. תערובת: 95% סנג ' ובזה ו -5% מרלו.