קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

פיצה פלפל אדום-עגבנייה קלוי עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום

פיצה פלפל אדום-עגבנייה קלוי עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום
המתכון לפיצה פלפל אדום קלוי עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך תוך כשעתיים ו-15 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 757 קלוריות , 35 גרם חלבון ו -45 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $7.1 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד היה שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל, עגבניות שזיפים, מים חמימים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זה יהיה להיט באירוע הסופרבול שלך. עם ציון של 68% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: טארט עגבניות, בזיליקום וגבינת עיזים , בזיליקום עגבניות מורשת ושמן זית רוטב יין על פסטה , ודלעת דליקטה צלויה עם פארו, בצל אדום קלוי, גבינת עיזים וארוגולה .

הוראות

1
טורפים יחד את השמרים ו-1/4 כוס המים בקערה קטנה ומניחים ל-5 דקות להוכחה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 כפית שמן צמחי, לא חובה1 כפית שמן צמחי, לא חובה
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
2
מניחים 1 3/4 כוסות מהקמח בקערה גדולה עם המלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
3
מוסיפים את תערובת השמרים, שאר המים והשמן ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
זרעי פרג נוספים, לא חובהזרעי פרג נוספים, לא חובה
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
4
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ולשים עד לקבלת תערובת חלקה. משמנים קערה גדולה בשארית השמן, מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כ-1 עד 1 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
5
מחממים את הגריל לגבוה. לאחר שהבצק תפח, מחלקים אותו לשניים ומחלקים כל חצי ל-2 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
6
מגלגלים כל כדור לעיגול בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברישים בשמן וצולים משני הצדדים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
8
מורחים כ-1/2 כוס מהרוטב על כל פיצה ומעליהם גבינת עיזים ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין2 כוסות פילאף אורז שנוצרו לגליל בתבנית ג'לטין
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מניחים את הפיצה על הגריל ומבשלים עד שהקרום התחתון מזהיב והגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סוג של אגוזיםסוג של אגוזים
ציוד שתשתמש בו
2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות2 מנגו גדולים בשלים ומוצקים, קלופים, פרוסים וחתוכים לפרוסות ארוכות
10
מסירים מהאש, מזלפים שמן צ'ילי אדום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
11
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
12
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד שהם רכים, כ-3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
13
מוסיפים פלפלים אדומים ועגבניות ומבשלים עד להסמכה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)3/4 כוס פולנטה (1/4 פאונד)
14
מניחים להתקרר מעט.
15
בבלנדר מערבבים שמן, פתיתי צ'ילי אדום ומלח; לערבב במשך דקה 1. מסננים לתוך קערה קטנה או סוחט בקבוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס1/4 כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים גס
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)חבילה שמרים יבשים פעילים (2 1/4 כפיות)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה באפלו, פרוסה דקמוצרלה באפלו, פרוסה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת עיזים, פרוסה דקגבינת עיזים, פרוסה דק1081 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק2חתיכות טופי הית' ברשמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערהשמן זית, בתוספת 1 כפית לשמן את הקערה1כף. חומץ ביין אדוםבצל ספרדי, קצוץ גסבצל ספרדי, קצוץ גס473חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחיתעגבניות שזיף משומר, עם מיץ, מחית1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים2פלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוציםפלפלים אדומים קלויים, קלופים, זרעים וקצוצים1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל219חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץקמח רב-תכליתי שלא נבלע, בתוספת תוספת ללישה ולחילוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (105 עד 115 מעלות F)מים חמים (105 עד 115 מעלות F)