תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה פלפל, בצל ופטה בבית. מתאים ל-6 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 1357 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -30 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 41 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מלח, קרום פיצה, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Alouette® Baby Brie® פיצה עם פלפל ובצל מקורמל , סלט עגבניות, מלפפונים ובצל עם גבינת פטה: אוכל נוחות אמיתי , וסלט מיני פלפלים ממולא בפטה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מניחים קרום על תבנית פיצה או תבנית עוגייה. מערבבים בקערה את שאר החומרים מלבד הגבינה. כפית תערובת על הקרום. מעל גבינה.