פיצה פלפל מעורב עם בזיליקום וצנוברים
המתכון פיצה פלפל מעורב עם בזיליקום וצנוברים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. אם יש לך שמן זית, בזיליקום, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו פילאף מעורב דגנים עם חמוציות וצנוברים, סלט איטלקי מעורב עם פלפלים אדומים קלויים תוצרת בית, צנוברים ופרמז מגולח, ו קישואים עם בזיליקום, צנוברים וקרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
רול הכין בצק פיצה לתוך מעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מניחים בצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' או תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול ומפזרים 1 כף קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, מלח ופלפל שחור; מטגנים 3 דקות או עד למכרז.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה. להפחית את החום לנמוך.
מוסיפים פלפלים; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במים; מבשלים 10 דקות או עד שפלפלים רכים ומים כמעט התאדו.
הסר מהחום; מערבבים צלפים.
מורחים את תערובת הפלפל באופן שווה על קרום הפיצה; מפזרים פטה.
אופים ב 500 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
הסר פיצה מהתנור; מפזרים בזיליקום וצנוברים; למעלה עם פרמזן.
אופים 3 דקות נוספות או עד שפרמזן נמס.