פיצה פסטה
פיצה פסטן הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. במנה עיקרית זו יש 488 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בשר בקר טחון, בצל, נקניק פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת פיצה פסטה, פיצה פסטה פאי, ו פיצה פסטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, לבשל בשר עם בצל עד בקר הוא חום.
מערבבים תערובת בקר עם רוטב ספגטי, פפרוני ופסטה מבושלת ויוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, עד גבינה מותכת וזהב.