פיצה פסטו מחיטה מלאה עם ארוגולה טרייה ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פיצה פסטו מחיטה מלאה עם ארוגולן טרי פרמזן. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. 54 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פרמזן, פתיתי פלפל ופלפל, גבינת מוצרלה לחות נמוכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה בריאה מחיטה מלאה עם פסטו פטרוזיליה ארוגולה, אנשי ערב הפיצה!!! הפעם בתפריט? עוף, ארוגולן ופרמזן על פסטו עגבניות מיובש שמש, ו מתכון פירות יער פסטו ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את בצק הפיצה 6 עד 18 שעות מראש ולתת לו לנוח. אל תהסס להחליף קמח מחיטה מלאה לבן או קמח מחיטה מלאה עבור קמח החיטה המלאה ו / או קמח מחיטה מלאה עבור הקמח כל המטרה.מחממים התנור ל 500 מעלות. גריז מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עם שמן זית. בעדינות אבק את הידיים עם קמח לקפל את הבצק על כמה פעמים, ולאחר מכן לחלק את הבצק לשניים.
מניחים חצי מהבצק במחבת ומפזרים אותו בעדינות על פני השטח של המחבת ומעלה את הצדדים. נסה לא לשבור את הבצק, אבל להפיץ אותו באופן שווה ודק ככל האפשר.
צחצח קצת שמן זית.למעלה הבצק עם חצי מהרוטב שלך, להפיץ באופן שווה.
מפזרים לימון קצוץ או מלח לימון מסביב לקצוות, אם משתמשים. למעלה עם מחצית המוצרלה המגורדת שלך.
אופים במשך 10 דקות בערך, עד הגבינה מבעבעת על גבי.
הסר מהתנור ולהעביר ללוח חיתוך באמצעות מרית גדולה. תן לו כמה דקות לנוח, ואז למעלה עם ארוגולה, שבבי פרמזן טריים, ומפזרים גדולים של מיץ לימון. חותכים ומגישים עם פתיתי פלפל אדום ופלפל שחור בצד.