פלפל אדום-פיצה פסטו בזיליקום יכול להיות רק ללא גלוטן מתכון שחיפשת. לבמנה עיקרית זו יש 534 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. 68 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם עלי ארוגולה לתינוק, מוצרלה, מלח כשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 70%. נסו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, פסטה לשיער מלאך עם פסטו פלפל אדום ובזיליקום, ו פלפל אדום קלוי ופסטו בזיליקום פנה פיקוליני עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לפסטו: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
שמים את הפלפלים על תבנית עם נייר אפייה, משפשפים אותם בשמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל שחור, לפי הטעם. צולים עד שהם מעט חרוכים ורכים, הופכים מספר פעמים, בערך 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מעבירים את הפלפלים לקערה, מכסים בניילון ונותנים להם לאדות למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הקליפות והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
מכניסים את הפלפלים, השום, הבזיליקום והצנוברים לקערה של מעבד מזון ודופקים עד שהם קצוצים גס. כשהמנוע פועל, שפכו לאט את שמן הזית דרך צינור ההזנה והדופק לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הגבינה והמלח והפלפל, לפי הטעם ודופקים עוד כמה פעמים רק לשילוב. מגרדים את התערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לפיצה: מדליקים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
מרדדים את בצק הפיצה לעיגולים של 2 (12 אינץ'), מברישים את החלק העליון במעט שמן קנולה ומתבלים אותם במלח ופלפל שחור, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
הניחו אותם על הגריל, בצד המשומן כלפי מטה, וצלו עד שהתחתיות מעט חרוכות וחומות זהובות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מברישים את החלקים בשמן נוסף לפני שמפנים את הפיצות. ממשיכים לצלות עד שהקרום פשוט יציב, בערך 40 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
12
מעבירים את הקליפות לתבנית אפייה, מעל כל אחת מהן מעט מהפסטו, המוצרלה והפרמיג ' אנו המגולח ומחזירים אותם לגריל. סוגרים את המכסה וצולים על הגריל עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
Parmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
13
מוציאים את הפיצות מהגריל ומסיימים את הפיצה עם מעט בצל אדום פרוס וחופן ארוגולה. פורסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
חזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
מערבבים את קמח הלחם, הסוכר, השמרים והמלח הכשר בקערת מערבל מעמד ומשלבים. בזמן שהמיקסר פועל מוסיפים את המים ו -2 כפות מהשמן ומקציפים עד שהבצק נוצר לכדור. אם הבצק דביק, מוסיפים קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק מתאחד בכדור מוצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מים נוספים, 1 כף בכל פעם. מגרדים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים בעדינות לכדור חלק ויציב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
משמנים קערה גדולה עם 2 כפיות שמן זית הנותרים, מוסיפים את הבצק, מכסים את הקערה בניילון נצמד ולשים אותו באזור חם לתת לו להכפיל את גודל, על 1 שעה. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות ומחלקים אותו ל -2 חלקים שווים. מכסים כל אחד במגבת מטבח נקייה או בניילון ונותנים להם לנוח 10 דקות.
ניתן לשלב פיצה עם יין סנג ' ובזה, שיראז וברברה. היין הטוב ביותר לפיצה תלוי בתוספות! פיצה ברוטב אדום תקרא ליין אדום עם חומציות מסוימת, כמו ברברן או סנג ' ובזה. הוסיפו פפרוני או נקניק ותוכלו להיות נועזים יותר עם סירה. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פרי פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווי סנג ' ובזה קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.