פיצה פפרוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפרוני Pizzan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 287 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, בצק פיצה בסיסי, גבינת מוצרלה חלקית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, פיצה פפרוני עם מחבת, ו פיצה פפרוני מטבל.
הוראות
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקמו מדף נוסף בסביבה הנמוכה ביותר, והניחו תבנית אפייה ללא מסגרת על המדף התחתון. מחממים תנור ל 50
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות פרוסות למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד שהלחות מתאדה.
הסר לעטוף פלסטיק מבצק פיצה בסיסי; להשליך.
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור; סגור דלת תנור. החלק את הבצק על תבנית אפייה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 8 דקות.
מורחים רוטב פיצה בסיסי בשכבה זוגית מעל קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'. רוטב עם פטריות.
מפזרים פטריות באופן שווה עם מוצרלה ופרמזן. סדר פפרוני בשכבה זוגית על גבי גבינה.
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.