פיצה פפרוני דיפ-דיש
פיצה פפרוני דיפ-דיש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, שמרים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 23 שעות ו-38 דקות. נסו פיצה פפרוני דיפ-דיש, פיצה פפרוני צלחת עמוקה, ו פיצה פפרוני צלחת עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיף קמח 3/4 כוס מים; לערבב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
שלב הנותרים 1/4 כוס מים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים תערובת שמרים, שמן ומלח לתערובת הקמח; מערבבים 5 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים למשך 24 שעות.
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מרדדים בצק החוצה למלבן 14 x 11inch על משטח מקומח קלות. לחץ על הבצק לתוך הצדדים התחתון חלקית למעלה של 13 x 9inch מתכת תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מניחים תבנית אפייה בתנור על המדף התחתון. מחממים תנור ל 45
מסדרים 3/4 מוצרלה כוס באופן שווה על פני הבצק; למעלה עם רוטב פיצה בסיסי, פפרוני, Parmigiano-רג ' יאנו, ונשאר 1/2 כוס מוצרלה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה בתנור; אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
חותכים פיצה לתוך 6 מלבנים.