קושימומחה
מוכן ב23 שעות, 38 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פיצה פפרוני דיפ-דיש

פיצה פפרוני דיפ-דיש
פיצה פפרוני דיפ-דיש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, שמרים, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 23 שעות ו-38 דקות. נסו פיצה פפרוני דיפ-דיש, פיצה פפרוני צלחת עמוקה, ו פיצה פפרוני צלחת עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים 3/4 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד עם וו בצק מחובר. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיף קמח 3/4 כוס מים; לערבב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
שלב הנותרים 1/4 כוס מים ושמרים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים תערובת שמרים, שמן ומלח לתערובת הקמח; מערבבים 5 דקות או עד שהבצק הרך נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול; מכסים את פני הבצק בניילון נצמד מצופה קלות בתרסיס בישול. מקררים למשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הסר בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
בואו לעמוד, מכוסה, 1 שעה או עד הבצק מגיע לטמפרטורת החדר. אגרוף בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
8
מרדדים בצק החוצה למלבן 14 x 11inch על משטח מקומח קלות. לחץ על הבצק לתוך הצדדים התחתון חלקית למעלה של 13 x 9inch מתכת תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. מכסים את הבצק באופן רופף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
9
מניחים תבנית אפייה בתנור על המדף התחתון. מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מסדרים 3/4 מוצרלה כוס באופן שווה על פני הבצק; למעלה עם רוטב פיצה בסיסי, פפרוני, Parmigiano-רג ' יאנו, ונשאר 1/2 כוס מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
11
מניחים מחבת על תבנית אפייה בתנור; אופים ב 450 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים פיצה לתוך 6 מלבנים.