פיצה פפרוני מטבל
מטבל פיצה פפרוני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתאבן זה יש 417 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו שום, marjoram, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: מטבל פיצה, פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום, ו פיצה פפרוני.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את שמן הזית למחבת סאוט 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם, מוסיפים את הבצל.
מוסיפים את השום ואת פתיתי צ ' ילה האדומים, מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות המשומרות. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם. כאשר התערובת התעבה, מערבבים את התבלינים הטריים ומיובשים. מבשלים במשך 15 דקות נוספות ולהתאים תיבול, במידת הצורך.
עבור השכבה התחתונה: בקערה בינונית, לשלב את גבינת שמנת, ריקוטה, פרמזן, ביצה, שום ותבלינים.
מורחים את התערובת באופן שווה לתוך תבשיל בתנור בטוח (קיבולת 2 ליטר או מחבת פאי 9 אינץ'). תניח בצד.
לתוספות: במחבת סאוט קטנה על אש בינונית, מוסיפים רסס של שמן זית ופפרוני.
לטגן עד פפרוני הוא רק פריך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר.
מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת הפלפלים האדומים ומטגנים על אש בינונית עד שמתחילים להתרכך.
מוסיפים את השאלוט, מבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות. מבשלים 7 עד 10 דקות ולהסיר מהחום.
מורחים את רוטב הפיצה על החלק העליון של השכבה התחתונה של הגבינה, מפזרים את תערובת הפלפל והפטריות, ואז את הפפרוני. באופן שווה להפיץ את המוצרלה מעל ולאפות במשך 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומפזרים את הפרמזן.
מקשטים עם sprig בזיליקום ומגישים חם עם רצועות בצק פיצה, רצועות פיתה קלויות, או קרקרים.