פיצה פפרוני מנה עמוקה
פיצה פפרוני מנה עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 296 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, פלפלים, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה פפרוני עמוק, פפרוני עמוק - צלחת פיצה, ו פיצה עמוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים קמח ושמן לכל מטרה; מקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את קמח החיטה המלא, עשבי התיבול, אבקת השום והמלח. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת; להפוך פעם אחת כדי לשמן העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -14 אינץ'. מעגל.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן היטב. מחבת תנור, נותנת לבצק לעטוף את הצד.
שלב את גבינות המוצרלה, השוויצרית והצ ' דר; מפזרים 1 כוס על בצק. הניחו את תערובת הגבינה שנותרה בצד.
במחבת גדולה הקפיצו את הפלפלים הירוקים, הבצל ועשבי התיבול בשמן עד שהם רכים. כפית חצי ירקות על גבינה.
שכבה עם מחצית מגבינת הפרמזן והעגבניות.
מפזרים 2 כוסות מתערובת הגבינה השמורה.
שכבה עם שאר הירקות, גבינת הפרמזן והעגבניות.
מקפלים קרום מעל מילוי לכיוון מרכז המחבת כדי ליצור קצה.
אופים בחום של 400; למשך 30 דקות.
מפזרים פפרוני ותערובת הגבינה שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב.
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.