קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

פיצה פפרוני מנה עמוקה

פיצה פפרוני מנה עמוקה
פיצה פפרוני מנה עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 296 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמרים, פלפלים, עגבניות שזיפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו פיצה פפרוני עמוק, פפרוני עמוק - צלחת פיצה, ו פיצה עמוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח ושמן לכל מטרה; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מוסיפים את קמח החיטה המלא, עשבי התיבול, אבקת השום והמלח. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מניחים בקערה משומנת; להפוך פעם אחת כדי לשמן העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אגרוף בצק למטה; מרדדים ל -14 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן היטב. מחבת תנור, נותנת לבצק לעטוף את הצד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
שלב את גבינות המוצרלה, השוויצרית והצ ' דר; מפזרים 1 כוס על בצק. הניחו את תערובת הגבינה שנותרה בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
במחבת גדולה הקפיצו את הפלפלים הירוקים, הבצל ועשבי התיבול בשמן עד שהם רכים. כפית חצי ירקות על גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
שכבה עם מחצית מגבינת הפרמזן והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
10
מפזרים 2 כוסות מתערובת הגבינה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
11
שכבה עם שאר הירקות, גבינת הפרמזן והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
12
מקפלים קרום מעל מילוי לכיוון מרכז המחבת כדי ליצור קצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים בחום של 400; למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מפזרים פפרוני ותערובת הגבינה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
15
אופים 5 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

7חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים11 כף אורגנו מיובש1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 כף אורגנו מיובשכל בזיליקום טרי טחון, אורגנו ומרורםכל בזיליקום טרי טחון, אורגנו ומרורם1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה2largesפלפלים ירוקים, קצוציםפלפלים ירוקים, קצוצים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גביע גבינת פרמזן גרוסהגביע גבינת פרמזן גרוסה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומןכוסות גרוסות חלק-גבינת מוצרלה דל שומן85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת פרוס פפרוניחבילת פרוס פפרוני8עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת צ'דר חתוכה בגביעגבינת צ'דר חתוכה בגביע113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינה שוויצרית גרוסה כוסגבינה שוויצרית גרוסה כוס1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (110° עד 115°)מים חמים (110° עד 115°)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה