קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות25
מגזין

פיצה צמחונית מחיטה מלאה

פיצה צמחונית מחיטה מלאה
המתכון פיצה צמחונית מחיטה מלאה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 162 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, אבקת שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה שטוחה של ירקות מחיטה מלאה, פיצה ירקות ופסטו מחיטה מלאה, ו טיול יום קרואטי ו "פיצן אקסטרה" (: נבט בריסל, אגוז ופסטו פיצן על קרום חיטה מלאה).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
בינתיים, בסיר קטן, להביא מרכיבים רוטב לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 15-18 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסירים מהאש; מניחים בצד.
6
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. מחבתות פיצה. זין בצק במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
במחבת קטנה מטגנים ירקות בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מורחים פיצות ברוטב; מפזרים ירקות וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
אופים 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

397חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצחניתן לקצוץ עגבניות, לא מצוחצח2חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות פרוסותפטריות טריות פרוסות11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1חתיכות טופי הית' ברזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה2חתיכות טופי הית' ברתיבול איטלקיתיבול איטלקי1אוראו ממולאים כפוליםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזהגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזה0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל בצל קצוץ, פלפל אדום ירוק ומתוקכל בצל קצוץ, פלפל אדום ירוק ומתוק1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בררצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (120° עד 130°)מים חמים (120° עד 130°)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה14חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות כל) עלייה מהירה שמריםחבילות כל) עלייה מהירה שמרים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים קצוציםקישואים קצוצים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.