פיצה צמחונית מחיטה מלאה
המתכון פיצה צמחונית מחיטה מלאה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 162 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם מלח, אבקת שום, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 64%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פיצה שטוחה של ירקות מחיטה מלאה, פיצה ירקות ופסטו מחיטה מלאה, ו טיול יום קרואטי ו "פיצן אקסטרה" (: נבט בריסל, אגוז ופסטו פיצן על קרום חיטה מלאה).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
מוסיפים מים ושמן; מקציפים לתערובת אחידה. הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, להביא מרכיבים רוטב לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, במשך 15-18 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
אגרוף בצק למטה. מחלקים לשניים; מגלגלים כל מנה ל -12 אינץ'. מעגל.
מעבירים לשניים משומנים 12 אינץ'. מחבתות פיצה. זין בצק במזלג.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה.
במחבת קטנה מטגנים ירקות בשמן עד שהם רכים.
מורחים פיצות ברוטב; מפזרים ירקות וגבינה.
אופים 12-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט (פיצול) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)]()
לורן-פרייה ברוט (לְפַצֵל)
ספינת הדגל של לורן-פרייר, המגלמת את סגנון הבית: טרי להפליא וקל לשתייה. התערובת מורכבת מעל 55 קרוסים שונים (עם דירוג ממוצע של 94%). לאחר שהתיישן למעלה משלוש שנים, מוסיפים' ליקר ד 'משלחת' והשמפניה מתבגרת למשך שישה חודשים נוספים. התוצאה היא אף עדין אך מורכב, עם רמזים לפרי הדר, וחיך מאוזן טוב. מושלם כמו אפריטיף, הוא גם הולך טוב מאוד עם אוכל.