פיצה צמחונית קלה
פיצה צמחונית קלה דורשת בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 65 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך מלפפון, שמנת, שמיר עשב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . וזה לא כזה אדיר. נסו פיצה צמחונית קלה, קל Veggie פיצה טארט מתאבן, ו פיתה צמחונית קלה עם רוטב שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אם משתמשים בלחמניות סהר: לפרוש את שתי פחיות הבצק; להפריד בצק לתוך 4 מלבנים ארוכים. אם משתמשים בסדינים בצק: מגלגלים את שתי פחיות הבצק. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', מניחים בצק; לחץ בצדדים התחתונים ומעלה כדי ליצור קרום.
אופים 13 עד 17 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, שמנת חמוצה, שמיר ואבקת שום עד חלקה.
מורחים על קרום. למעלה עם ירקות.
מגישים מיד, או לכסות ולקרר 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.
חותכים ל 8 שורות על ידי 4 שורות.