פיצה קלה עם קישואים, בצל אדום ופיסטוקים (טבעוני)
פיצה פאן קלה עם קישואים, בצל אדום, פיסטוקים (טבעוני) יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קישואים, קישואים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות מתכונים דומים: פיצה קלה עם תפוחי אדמה, בצל ורוזמרין (טבעוני), פיצה טבעונית עם בריסל בלסמי, Pearl Onion, ו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום.
הוראות
מחלקים בצק לשני כדורים שווים.
יוצקים 2 כפות שמן בתחתית של כל אחד משני מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' או מחבתות עוגה עגולות.
מניחים 1 כדור בצק בכל מחבת ולהפוך מעיל באופן שווה עם שמן. באמצעות כף יד שטוחה, לחץ על הבצק סביב המחבת, משטח אותו מעט ומפיץ שמן סביב כל הקרקעית והקצוות של המחבת. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ונותנים לבצק לשבת בטמפרטורת החדר במשך שעתיים. לאחר השעה הראשונה, להתאים מתלה תנור למצב האמצעי התחתון מחממים תנור ל 288°.
לאחר שעתיים, הבצק צריך להיות בעיקר מילוי המחבת עד הקצוות. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ עליו סביב עד שהוא ממלא בכל פינה, פקיעת כל בועות גדולות המופיעות. הרם קצה אחד של הבצק כדי לאפשר לכל בועות אוויר מתחת לברוח ולחזור, נע סביב הבצק עד שלא נותרו בועות אוויר מתחת והבצק פרוש באופן שווה סביב המחבת.
לזרוק קישואים, סקווש, בצל אדום, עלי טימין עם הנותרים 2 כפות שמן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. קישואים רעפים וחלקי סקווש על גבי פיצות, לסירוגין כדי ליצור דפוס.
פרוסות בצל מורחות אפילו מעל, ואז מוסיפים כל טימין או שמן זית נשאר בקערה.
מעבירים פיצות לתנור ובחזרה עד שהן משחימות היטב על גבי ותחתיתן של הפיצות הן בצבע חום זהוב ופריך כאשר מציצים תחתן עם מרית מתכת דקה. במידת הצורך, פיצות במחבתות ברזל יצוק ניתן להשחים עוד יותר ישירות על הכיריים.
מפזרים פיצות בפיסטוקים ומגישים מיד.