פיצה קרבונרה של דלפינה
פיצה carbonara של Delfina עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 2049 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 106 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם guanciale, קמח, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה ברוקולי רב של דלפינה, Insalata Del Campo של Delfina, ו לבשל את הספר: Ribollita "דה Delfina".
הוראות
לעשות בצק: לשים שמרים, שמן, ו 2 כוסות בתוספת 1 כף. מי ברז קרים בקערה של מערבל לעמוד ומערבבים, באמצעות וו בצק, במהירות הנמוכה ביותר, 5 דקות או עד שמרים מומס לחלוטין.
מוסיפים קמח ומערבבים עוד 8 דקות.
מכסים את הקערה באופן רופף עם מגבת לחה ולתת לבצק לעלות 20 דקות.
מוסיפים מלח ומערבבים במהירות נמוכה עד משולב מומס, כ 7 דקות.
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות לחתוך 6 מנות שוות.
מגלגלים כל חלק בתנועת לחיצה מעגלית לכדור חזק.
מניחים על תבנית אפייה מקומטת קלות.
מכסים בחוזקה עם לעטוף פלסטיק ולתת לעלות לפחות 4 שעות בטמפרטורת החדר החם. כדורי בצק עלו כראוי כאשר הם רכים, כורים, ומלא אוויר.
מחממים אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף הנמוך ביותר של התנור ב 550 (או גבוה כמו התנור ילך), לפחות 30 דקות.
חותכים בצל ירוק לרסיסים ארוכים, להשרות במים קרים במשך 20 דקות, ולנקז במסננת. תניח בצד.
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה, מוסיפים guanciale, ומרתיחים עד מתרכך, על 5 דקות.
עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם (לשמור על שאר מכוסה היטב), להגדיר על קליפת פיצה משוריינת היטב או תבנית אפייה. כדי למתוח לתוך 11-12-in. עיגול, קודם הקש על מרכז הכדור עם קצות האצבעות שלך כדי לנקות אותו בעדינות. לאחר מכן, לדחוף אותו החוצה מהמרכז עם קצות האצבעות שלך. ואז להרים את עיגול הבצק, מחזיק אותו מתחת לשוליים, להפוך אותו כמו הגה, לתת את כוח המשיכה של הבצק לעזור לו למתוח. לעטוף את הבצק על גב הידיים שלך בעדינות למתוח החוצה, מסתובב מעת לעת. פלופ הבצק המתוח על קליפת הפיצה.
מורחים על 1/2 כוס פקורינו באופן שווה על בצק. למעלה עם שליש בצל ירוק, ואז שליש גואנסיאלה. לטחון על כמה פלפל וטפטוף עם 3 כף. שמנת. תן לקליפה שייק טוב כל כמה שניות כדי לשמור על הבצק מלהידבק.
קצה הצמח של קליפת פיצה (או קצה ארוך של גיליון אפייה) על פיצה סטון ולדחוף פיצה במהירות על אבן (או גיליון שחומם מראש).
אופים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מהתנור עם קליפת פיצה או תבנית אפייה, לפצח ביצה על מרכז, בעדינות לדחוף בחזרה לתנור מקליפה עם האצבעות שלך, ולאפות 3 דקות יותר. רגע לפני ההגשה, גרור סכין דרך הביצה כדי להפיץ אותו מסביב.
חזור עם 2 כדורי בצק ותוספות שנותרו (למעלה הנותרים 3 כדורי בצק אחרת או להקפיא).
הפוך קדימה: טופס בצק לתוך כדורים (דרך צעד
וצינה לילה, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקום לתת לעלות על הדלפק (זה יעלה לאט במקרר). אתה יכול גם להקפיא את הבצק עד 2 שבועות (לתת בצק מקורר או קפוא לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
* מצא בחנויות מכולת מצוידות היטב ובשווקים איטלקיים.