פיצה רומית
לכי לחנות וקחי פטריות, פנצ'טה, גבינת מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה רומאית ביאנקה, פיצה עוף רומית, ו פיצה בסגנון רומי עם עגבניות שרי קלויות (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 1 מתלה תנור במרכז ואת המתלה השני על החלק התחתון של התנור מחממים ל 450 מעלות F.
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לתוך 13 1/2 על ידי 8 1/2 אינץ ' מלבן.
העברה לסדינים אפייה גדולים נפרדים.
כף רוטב מרינרה מעל הפיצות, חלוקת שווה ולהשאיר גבול 1 אינץ ' סביב כל פיצה.
מפזרים את מוצרלה וגבינות פונטינה על הפיצות, ומתחלקים באופן שווה.
מפזרים את הפטריות ופנצ ' טה על הגבינה.
אופים את הפיצות עד שהקרום פריך וחום בתחתית והגבינה מותכת למעלה, כ-15 דקות.
חותכים את הפיצות לרוחב לפרוסות מלבניות ומגישים מיד.
מערבבים את המים החמים ואת השמרים בקערה קטנה כדי להתמזג.
בואו לעמוד עד השמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון כדי להתמזג. להתמזג בשמן. עם ריצת המכונה, להוסיף את תערובת השמרים להתמזג רק עד צורות הבצק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, על 1 דקה.
להעביר את הבצק לקערה משומנת גדולה ולהפוך את הבצק מעיל עם השמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את הנפח, כ-1 שעה. אגרוף את הבצק למטה וליצור לכדור. הבצק יכול לשמש מיד או מאוחסן אטום במקרר במשך 1 יום.