פיצה שיקגו דיפ-דיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שיקגו דיפ-דיש Pizzan. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 365 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אורגנו, פטריות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פיצה שיקגו דיפ דיש, פיצה שיקגו דיפ-דיש, ו פיצה שיקגו דיפ דיש (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בשמן זית.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 25 אונקיות (כ 2 1/2 כוסות) קמח, קמח תירס, ומלח בקערה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת שמרים עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 5 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 11 x 15inch על משטח מקומח קלות.
מניחים את הבצק בתבנית אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול; לחץ על הבצק את הצדדים של המנה.
מורחים 1 1/2 גבינות כוסות באופן שווה על פני הבצק. מסדרים נקניק קצוץ באופן שווה על גבינות.
קוצצים עגבניות; מניחים במסננת. מערבבים אורגנו ובזיליקום; מסננים תערובת עגבניות 10 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בפלפלים; לבשל במשך 8 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם. מסדרים ירקות על נקניק; תערובת עגבניות כף באופן שווה על ירקות ונקניק.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד קרום חום בועות גבינה. מגניב 5 דקות לפני חיתוך.